Veelgestelde vragen

Vanaf 75 euro verzendt Meneertje Luca je bestelling gratis naar Nederland en België (Duitsland vanaf 100 euro gratis levering). Minder dan €75? Dan kost de verzending je slechts €3,95 (Nederland). Voor België €5,95 en voor Duitsland €8,95.

Alle bestellingen geplaatst en betaald vóór 13.00 uur worden op werkdagen dezelfde dag verzonden (m.u.v. zon- en feestdagen). Via de track&trace code ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling.

Plaats je jouw bestelling na 13.00 uur? Dan doen we er alles om deze zo snel mogelijk bij jou af te leveren en wordt deze de eerstvolgende werkdag verzonden.

Bestel je vrijdag na 13.00 uur dan heb je de bestelling dinsdag in huis.

Als je een bevestiging van je bestelling per e-mail van ons hebt ontvangen.  Heb je geen bevestiging ontvangen en is deze ook niet in je spam/ongewenste mailbox ter echtgekomen? Stuur dan een berichtje naar info@meneertjeluca.nl

Ja, op elk product is de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie betekent dat je recht heeft op een goed product. U moet een product een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een product mee moet gaan hangt af van wat het is. Een wasmachine heeft  bijvoorbeeld een langere levensduur dan een paar sokken. Is je bestelde product niet compleet, beschadigd of werkt het niet? Stuur Meneertje Luca dan zo spoedig mogelijk een berichtje. En proberen we het samen op te lossen!

Ons bankrekeningnummer is: NL22RABO0336301375

BIC: RABONL2U