Veelgestelde vragen

Vanaf 75 euro verzendt Meneertje Luca je bestelling gratis naar Nederland en België. Minder dan €75? Dan kost de verzending je slechts €3,95, voor zowel Nederland als België.

Alle bestellingen geplaatst en betaald vóór 12.00 uur worden op werkdagen dezelfde dag verzonden. Via de track&trace code ben je altijd op de hoogte van de status van jouw bestelling.

Plaats je jouw bestelling na 12.00 uur? Dan doen we er alles om deze zo snel mogelijk bij jou af te leveren en wordt deze de eerstvolgende werkdag verzonden.

Als je een bevestiging van je bestelling per e-mail van ons hebt ontvangen.  Heb je geen bevestiging ontvangen en is deze ook niet in je spam/ongewenste mailbox ter echtgekomen? Stuur dan een berichtje naar info@meneertjeluca.nl

Ja, op elk product is de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie betekent dat je recht heeft op een goed product. U moet een product een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een product mee moet gaan hangt af van wat het is. Een wasmachine heeft  bijvoorbeeld een langere levensduur dan een paar sokken. Is je bestelde product niet compleet, beschadigd of werkt het niet? Stuur Meneertje Luca dan zo spoedig mogelijk een berichtje. En proberen we het samen op te lossen!

Ons bankrekeningnummer is: NL02 KNAB 0257 8589 46